Szőke Tamás motivációs coach, burnout specialista >>>A legfrissebb írásom>>>

Hide
Show

Világméretű probléma, amely megkeseríti az egyén életét és jelentősen rontja a munkáltató esélyeit!
Ha egyetért a fenti megállapítással, akkor kérem olvasson tovább. Ha nem így gondolja, kérem akkor is maradjon még!

Menedzser? Tanár? Orvos? Ápoló? Lelkész? Előadóművész? Ügyfélszolgálatos? Tréner? Segítő? Vagy “csak” politikus?

A fentiek közül egyik sem? Nos, akkor sem dőlhet hátra kényelmesen a fotelban, mert a mai megváltozott gazdasági környezetben szinte nincs olyan állás, ahol ne fenyegetné az egyént a burnout, azaz a kiégés veszélye!

A burnout egy felhívás! Mire? A változtatásra!
A gyógyulás esélyei pedig annál nagyobbak, minél előbb észreveszi, hogy a kiégés lejtőjére került.

Megbízható kérdéssorral hamar, mintegy 60-90 perc alatt eldönthető, hogy Ön az első fázisban (Aktivitás, nem tudatos kimerültség) vagy a másodikban (Visszavonulás) esetleg a harmadikban (Belső üresség, kimerültség, passzivitás, betegségek megjelenése) fázisában van-e.

Tucatnyi, egymásra épülő módszer létezik, amellyel a burnout megelőzhető, illetve visszafordítható.

Azt mondja; “Most jöttem ki a burnout-ból, olyan jó lenne tudatosan tenni azért, hogy máskor ne forduljon elő velem!”
Nos, akkor mielőbb találkozzunk!

Vagy: “Szeretném elkerülni a kiégést és ezért hajlandó vagyok áldozatokat is hozni!”
Találkozzunk kérem!

“Nem tudom, hogy mi ez amiben vagyok, de egyre kevesebb a ráhatásom a szakmai életemre, miközben egyre nagyobb energiámba kerül a napi feladatok elvégzése.”
Ebben az esetben viszonylag gyorsan eldönthető, hogy “csak” stresszes állapot ez, vagy már maga a kiégés első fázisa. Találkozzunk!

Örömmel élni! Újra örömmel élni! Helyemen lenni! –ezek azok a célok, amelyekre mi magunk, és a kiégésben szenvedők is oly nagyon vágynak.
Ebben tudok segíteni, örömmel, szenvedéllyel! Mert én örömmel élek, a helyemen vagyok, bár egyszer barátságot kötöttem a burnouttal….

Facebook Comments

Meggyőződésem, hogy a gondolatok és a tettek a leglényegesebbek az ember életében! Coachként azért dolgozom, hogy Önben újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljak. Munkám fontos része, hogy a problémamegoldó és fejlesztő gondolatokat tettekre is tudja váltani és ezáltal egy élhetőbb, eredményesebb élete legyen.

Szenvedéllyel végzem a munkámat, coachingok keretében. Magánemberként, akár családi, baráti beszélgetésekben is a fenti cél vezérel.

Üzleti és művészeti coach vagyok. Hiszem, hogy az ember úgy változtathatja meg az életét, hogy megváltoztatja gondolkodását, a szavait, és nem utolsó sorban a tetteit!

Top