Szőke Tamás motivációs coach, burnout specialista >>>A legfrissebb írásom>>>

Hide
Show

A kérdés természetesen költői, viszont ma, amikor egyre inkább értéke van a jól motivált, kreatív és együttműködő munkaerőnek, akkor vajon hogyan csökkenthető a fluktuációs ráta?
szogesdrot_a_fluktuacio_csokkentesere

A fluktuációs ráta szögesdrót nélkül (is) csökkenthető! 🙂

Szívem csücske az, amiről most néhány mondatban írok:

„Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.”
(Antoine de Saint-Exupéry)

Vezetőként álmodott már arról,hogy a munkatársai:

– Nem mondanak fel váratlanul?
– Még csak nem is böngészik az álláshirdetéseket?
– Lojálisak Önhöz és a céghez?
– Elégedettek, együttműködők?
– Tudásuk legjavát adják?
– Önt valóban vezetőnek látják, és fogadják el? (Nem csak főnöknek?)
– Nagyszerű a csapatszellem?
– Jó hírét keltik a cégüknek?

Önöknél ez álom, vagy VALÓSÁG?

motivacios_kor_logo_web

Az elmúlt évek során kidolgoztam egy olyan módszert*, amelynek az alkalmazásával felmérhető a munkahelyi motiváltság, a kiégés veszélye, (vagy éppen a megléte), és nem utolsó sorban kideríthető, hogy miként állítható meg az elvándorlás.

A megrendelő választ kap arra, hogy milyen döntésekkel, illetve milyen eszközökkel tarthatja meg az értékes munkatársakat, sőt akár növelheti a motiváltságukat és ezzel együtt a cég eredményességét!

Munkám során javaslatot teszek a munkáltatónak, hogy a fluktuációs rátát mivel tudja csökkenteni!

A módszer sikeres, értékes referenciákkal tudom igazolni az eredményességét!

Ha felkeltettem az érdeklődését kérem ismerjen meg jobban, ezen honlap segítségével, és keressen a részletekért a +36 30 9 360 296-os telefonon, vagy írjon e-mailt az alábbi kis modul segítségével.

Minden megkeresést bizalmasan kezelek!

*A módszer 150106002T lajstromszámon védett, szinte naponta alkalmazom kis-, és középvállalkozásoknál, köztük az évek óta piacvezető Record Ajtó Kft-nél is. (A honlapomon további referenciákat és véleményeket is talál! További referenciáimról személyes találkozás keretében adok információt, illetve kontaktot.)

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Telefonszám

Visszahívást kér?
igennem

Üzenet

Kérjük írja be az alábbi kódot
captcha

Facebook Comments

Meggyőződésem, hogy a gondolatok és a tettek a leglényegesebbek az ember életében! Coachként azért dolgozom, hogy Önben újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljak. Munkám fontos része, hogy a problémamegoldó és fejlesztő gondolatokat tettekre is tudja váltani és ezáltal egy élhetőbb, eredményesebb élete legyen.

Szenvedéllyel végzem a munkámat, coachingok keretében. Magánemberként, akár családi, baráti beszélgetésekben is a fenti cél vezérel.

Üzleti és művészeti coach vagyok. Hiszem, hogy az ember úgy változtathatja meg az életét, hogy megváltoztatja gondolkodását, a szavait, és nem utolsó sorban a tetteit!

Top