Hogy mi van???

Exhibiciklionista

Szeretnélek inspirálni!

Ha szeretsz bicajozni, jó helyen jársz 🙂

Közhely talán, de igaz: A mozgás az egyik leg hatékonyabb stresszoldó

Az exhibiciklionista, mint kifejezés rövid története mindössze annyi, hogy a gyakori Facebookos bringás posztjaim láttán, az egyik ismerősöm megjegyezte, hogy én olyan „exhibiciklionista” vagyok 🙂

2020 novemberében létrehoztam erre egy Facebookos oldalt, annak örömére, 2020-ban 11 hónap alatt sikerült letekernem 10.000 kilométert kerékpárral……én, aki előtte 30 éven keresztül egy métert sem bicajoztam.
– Ötven felett kezdtem el ismét, eltunyultan, jelentős túlsúllyal.Ekkor 2018 szeptembert írtunk…Azóta fogytam 15 kilót, lettek izmaim, és nagyon jól érzem magam.Éhezés és önsanyargatás nélkül fogytam, igaz szinte minden nap tekerek 20-30 kilométert, vagy többet.Útközben szoktam fotózni, s arra gondoltam, hogy ezen a felületen osztom meg fotóim egy részét, s az élményeimet.Küldetésemnek tekintem a kerékpározás népszerűsítését, mert egészséges, élményt adó, és nem utolsó sorban hozzájárulhat az egyén önbecsüléséhez!
Gyere, kövesd az oldalt>>>

Mottóm: Nem számít, hogy menő-e a bringám, a lényeg az élmény; a fények, a színek, az illatok! A szabadság és az egészség!

Néhány videó…

A Facebook oldalamon viszonylag naprakész infókat találsz 🙂

https://youtu.be/PwWPmnUvtK8

Kerékpáros túraútvonalaim>>>

Tények, tippek, útleírások, satöbbi…

Mert tekerni jó!


Kéthíd kör – avagy részletes útleírás

Az M9-es hídja, a Szent László híd, míg Dunaföldváré a Beszédes József híd. Mindkettő a Dunán ível át, egyiken mentem, a másikon jöttem, s közben letekertem 144 kilométert úgy, hogy még a Paksi Atomerőmű szomszédságában is jártam…
Részletek itt>>>


Balatonkör egy nap alatt?

Igen. Nem ördöngösség, még ötven felett sem. Eddig háromszor megcsináltam (2020 őszén és 2021 tavaszán, illetve 2022 legrövidebb éjszakáján(!). Elkészült az összeállítás, amelyben hasznos tanácsokat is találhatsz!
Részletek >>>


Gasztronómia, fotózás és bicajozás?!

Igen, erre is van lehetőséged, ha eljössz egy aktív feltöltődős napra, napokra, vagy akár egy hétre.
Részletek itt>>>

Scroll to Top