Szőke Tamás motivációs coach, burnout specialista >>>A legfrissebb írásom>>>

Hide
Show

Fáradt, kimerült?

Miért kérdezem?

Ha újra és újra az az érzése, hogy elfáradt a teste, megfáradt a szíve, és már kedve sincs gondolkodni, akkor érdemes azon is eltöprengenie, hogy ez a kimerültség vajon kiégés-e?!

Világméretű problémával állunk szembe, s a legérdekesebb benne az, hogy a kimerült emberek zöme egészen egyszerűen tagadja, hogy burnoutja lenne.

Jó-e ez így, vagy sem, döntse el Ön.

Feltételezhetően nem ismerem Önt. Távol álljon tőlem, hogy csak azért mert erre az oldalra látogatott, azt mondjam: segítségre van szüksége!

Jó helyen jár ha releváns információkat szeretne kapni a kiégésről, illetve annak elkerüléséről!

És akkor is jó helyen jár, ha minden rendben az életében és – érhető okokból – szeretné ezt az állapotot fenntartani!

Ha pedig úgy érzi, hogy érintett, keressen bátran –amennyiben feltudom építeni Önben – akár itt a honlapomon keresztül – a bizalmat irányomba!

feliratkozas_szoketamas_hu_burnout_specialista

Most lehet, hogy legyint egyet és azt mondja: Hol érek én rá ezzel foglalkozni? Megértem Önt! Így ismeretlenül is. Én is ilyen voltam.
Tettem a dolgom, hajtottam hajnaltól későestig, nem foglalkoztam én azzal, hogy mi az a kiégés…

Ma már vallom, hogy az élet túl értékes ahhoz, hogy rosszul éljem!

Hol csúszhatok el leginkább? A sehogy-, vagy rosszul kezelt stressz, az, ami ma már rányomja a bélyegét sok-sok munkavállaló szakmai, és magánéletére. Döbbenet, hogy mennyien vannak azok, akik erről tudomást sem vesznek, vagy csak legyintenek, és élik az életüket, vagy talán nem is élik, csak úgy vannak. Sodródva, célok nélkül, kiégetten.

Feliratkozását követően azonnal küldöm az itt megadott e-mail címére a 13+1 tippemet, a kiégés mentes életért!

Iratkozzon fel a levelezőlistámra most, és ismerje meg magát és engem az írásaimon keresztül! Találja meg a megoldást és – ha szükséges, akkor – legyen elég ereje a tettekhez, amelyekkel kedvező változásokat tud véghezvinni az életében.

Adatait bizalmasan kezelem, más nem látja és nem is fogja megkapni tőlem. A hírlevélről természetesen bármikor le is iratkozhat.
Nem fogok gyakran írni Önnek, s ha mégis levél megy, akkor abban törekszem a tömörségre, a megoldáscentrikusságra. Nem reklámozok, nem akarok semmit sem eladni Önnek. Azaz, hogy mégis: Azt szeretném, ha Önnek is sikerülne emberhez méltó értékes életet élni, és ezt az állapotot fent is tartani!

Hosszútávú terveim között szerepel, hogy elérjem Önnél; ne csak attól tartsa magát értékesnek, mert a főnöke, a barátja, vagy éppen a házastársa ezt mondja, hanem egy szívből jövő mély meggyőződése legyen!

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név*

Feliratkozásával egyidőben egy olyan oldalra jut, ahol találkozhat a gyermekkorával. Itt mutatok egy utat, amit akkor végig járt, és most felnőttként ismét itt a nagyszerű lehetőség, hogy újraélje azt a tudást, sőt kamatoztassa, és nem utolsó sorban újra éljen! Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71195/2013.

Facebook Comments

Meggyőződésem, hogy a gondolatok és a tettek a leglényegesebbek az ember életében! Coachként azért dolgozom, hogy Önben újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljak. Munkám fontos része, hogy a problémamegoldó és fejlesztő gondolatokat tettekre is tudja váltani és ezáltal egy élhetőbb, eredményesebb élete legyen.

Szenvedéllyel végzem a munkámat, coachingok keretében. Magánemberként, akár családi, baráti beszélgetésekben is a fenti cél vezérel.

Üzleti és művészeti coach vagyok. Hiszem, hogy az ember úgy változtathatja meg az életét, hogy megváltoztatja gondolkodását, a szavait, és nem utolsó sorban a tetteit!

Top