Szőke Tamás motivációs coach, burnout specialista >>>A legfrissebb írásom>>>

Hide
Show

Gondoltunk azokra is, akik útközben vannak!

Hangos blog – jövet-menet!Siker, siker, siker! mindennél jobban vágyakozik erre a ma embere, sőt ez ömlik ránk a médiából is.
Számomra zseniális gondolatsorral találkoztam minap azzal kapcsolatban, hogy miként lehetek mindig nyertes.

Közvetlen link a hanghoz>>>


Így égethet ki a beégett múlt.
Történet egy olyan sikeres vállalkozóról, aki úgy „nyerte el” a burnoutját, hogy megragadt egy múltbéli rossz emléknél. Tíz emberből akár hét érintett lehet ebben a témakörben!

Közvetlen link a hanghoz>>>


Burnout RÉT, avagy mi található ott virág helyett?
Sokan azt hiszik, hogy csak a munkában lehet kiégni. Pedig dehogy! Milyen „szerepeink” is vannak? Mit is jelenthet a Burnout Rét? Erről (is) szól ez a bejegyzés.

Közvetlen link a hanghoz>>>
youtube-logo_szoketamas_hu Megtekintés a YouTube-on>>>


Mindenem megvan, mégsem vagyok boldog. Bennem van a hiba?
Sokan gondolják úgy, hogy ha egyszer majd kényelmes lesz az életük, akkor rájuk talál a boldogság. Mekkora csapda, micsoda melegágya a kiégésnek ez a gondolkodás és maga a kényelmes élet is!

Közvetlen link a hanghoz>>>


Feliratkozom Szőke Tamás
levelezőlistájára!

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név*

Feliratkozását követően azonnal küldöm az itt megadott e-mail címére a 13+1 tippemet, a kiégés mentes életért!
Ezzel egyidőben egy olyan oldalra jut, ahol találkozhat a gyermekkorával. Itt mutatok egy utat, amit akkor végig járt, és most felnőttként ismét itt a nagyszerű lehetőség, hogy újraélje azt a tudást, sőt kamatoztassa, és nem utolsó sorban újra éljen!
Adatait bizalmasan kezelem! Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71195/2013.

Facebook Comments

Meggyőződésem, hogy a gondolatok és a tettek a leglényegesebbek az ember életében! Coachként azért dolgozom, hogy Önben újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljak. Munkám fontos része, hogy a problémamegoldó és fejlesztő gondolatokat tettekre is tudja váltani és ezáltal egy élhetőbb, eredményesebb élete legyen.

Szenvedéllyel végzem a munkámat, coachingok keretében. Magánemberként, akár családi, baráti beszélgetésekben is a fenti cél vezérel.

Üzleti és művészeti coach vagyok. Hiszem, hogy az ember úgy változtathatja meg az életét, hogy megváltoztatja gondolkodását, a szavait, és nem utolsó sorban a tetteit!

Top