Szőke Tamás motivációs coach, burnout specialista >>>A legfrissebb írásom>>>

Hide
Show

1989-1991: Újságíró voltam, a Bácskapocs című Bács-Kiskun Megyei hetilap főállású munkatársaként, és a Mai Nap című országos napilap  vidéki  tudósítójaként. (További 4 lap külsős munkatársa.)

1991 végétől  vállalkozó lettem: ingyenes hirdetési lapok kiadója, reklámügynökség tulajdonosa, vezetője. Több száz tonnányi könyv, prospektus és újság nyomdai előkészítését irányítottam.

1995-től a Baja térségében 45.000 példányban megjelenő T&Zs Hirdető ingyenes hirdetési hetilap főszerkesztője, résztulajdonosa voltam. (2004-ben tulajdonrészemet értékesítettem.)

2006-ban indult a Gondolatindító Kft. (valamikori Kreatív Szeretet Kft.), aminek azóta is fő tulajdonosa vagyok, s egyben ügyvezetője. Itt már az egyik fő profil a tanácsadás, illetve internetes projektek felépítése.

Valamikor 2008-ban jutott eszembe a polgarmesterleszek.hu. Ezt a projektek azóta is irányítom. Az elképzelés  sikeres, 2010-ben több száz olyan polgármester kezdte meg hivatali idejét, akik közvetve- vagy közvetlenül a Gondolatindító Kft. tananyagiból készültek fel a választásokra.

2010-től főleg az internet marketing dominál, tanácsadással és teljes körű kivitelezéssel.

2012-től okleveles business (üzleti) coach és Art (művészeti) coach lettem.

Személyes véleményem a coachingról: “A coachingal kapcsolatban csak azt sajnálom, hogy miért nem ismertem meg már tíz évvel ezelőtt. Ez az a terület, ami teljes egészében illik az egyéniségemhez, szívesen, örömmel, mi több; szenvedéllyel teszem a dolgom benne. Ezt látom a jövő legeredményesebb problémamegoldó és motiváló eszközének!”

Hobbim: “Ez, amit csinálok, illetve fotózás, videózás, íjászat és nem utolsó sorban a speedbadminton.”

Család: 22 éve vagyok nős, két nagyszerű leányzó apja 🙂

Céges honlap: gondolatindito.hu Privát honlap: szerencsesember.hu

Facebook Comments

Meggyőződésem, hogy a gondolatok és a tettek a leglényegesebbek az ember életében! Coachként azért dolgozom, hogy Önben újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljak. Munkám fontos része, hogy a problémamegoldó és fejlesztő gondolatokat tettekre is tudja váltani és ezáltal egy élhetőbb, eredményesebb élete legyen.

Szenvedéllyel végzem a munkámat, coachingok keretében. Magánemberként, akár családi, baráti beszélgetésekben is a fenti cél vezérel.

Üzleti és művészeti coach vagyok. Hiszem, hogy az ember úgy változtathatja meg az életét, hogy megváltoztatja gondolkodását, a szavait, és nem utolsó sorban a tetteit!

Top