Gasztronómia és bicajozás, ahogyan szeretnéd

Megfáradtál? Feltöltődnél?

Legalább egy napra felejtsd el a rohanást, a stresszt!

Kedvelt kérdés, már-már közhelyszámba is megy: „Neked milyen lenne egy tökéletes napod?”
Mielőtt válaszolnál rá, képzeld el, hogy megérkezel mondjuk a délutánban Bajára. Füstölünk közösen egy kis sajtot a másnapi reggelihez. Aztán megvacsorázunk. Mondjuk főzünk egy tradicionális Bajai Halászlevet. Igen, bográcsban, fával tüzelve alatta és majd tésztát is eszünk hozzá.

Másnap lustán és ráérősen ébredünk. A reggeli után elmegyünk tekerni, fotózni. Ha hoztad a bringád az jó, de ha nem hoztad, akkor majd adok én egyet. (Fényképezőgépet is tudok adni!) Az úti cél, vagy úti célok kedvedre lesznek kialakítva. Uzsonnát persze viszünk, meg kotyogós kávéfőzőt és főző felszerelést hozzá.

Valamikor a kora délutánban visszaérkezünk. Addigra már fő a köcsögös bab (sokac-bab) és mi fejezzük be a főzést, majd egy jó nagyot ebédelünk. Ebéd után egy kis pihenő, aztán ha van kedved tekerhetünk még egyet, vagy kimehetünk a több mint 2000 négyzetméteres kertbe és egy árnyékot adó fa alól nézhetjük, hogy túrnak-e a vakondok, és ha igen, akkor hol.

Tudod, a fenti sorok nem csak a képzelet szülöttei 🙂 Megvalósíthatóak, fokozhatóak, vagy éppen egyszerűsíthetőek. Ahogy szeretnéd!
Érdekel? Hívj! +36309360296

Tekerés a naplementében
Készül a Bajai Halászlé - megtanítsam hogyan kell főzni?
Kirándulás a kerítéssel (is) védett határhoz
Igazi élmény!

Néhány kedvcsinálónak szánt fotóm:

A fotók (is) szerzői jogvédelem alatt állnak. Fotó: Szőke Tamás

Scroll to Top